De betaling van de artikelen van deze site wordt gedaan door Mollie 

​Secure Payment Gateway die alle creditcards accepteert.

Bij bestelling dient het volledige bedrag betaald te worden. In geen enkel geval kunnen de gestorte bedragen als voorschotten worden bekeken. De producten blijven eigendom van Alma Horta tot volledige betaling van de bestelling. Alle bestellingen worden uitgevoerd binnen de grenzen van de beschikbare voorraad of onder voorbehoud van bestellingen in afwachting van productie of levering door levering. Ze worden uiterlijk 30 dagen na de datum van ontvangst van de betaling uitgevoerd. Indien u uw bestelling afhaalt in onze kwekerij of op een plantenbeurs is contante betaling ook mogelijk. Na ontvangst van de betaling informeren wij u per e-mail over de verzending van uw bestelling. Tenzij anders is besteld, worden de producten niet verzonden voordat de totale betaling van de bestelling is voldaan. Verzendkosten komen er nog bij. Het bedrag wordt u meegedeeld tijdens het afronden van uw bestelling.

De prijzen van de producten die op de site worden weergegeven, zijn altijd klein in euro's en worden weergegeven inclusief alle belastingen. Het btw-tarief dat op deze site wordt toegepast, is 6% en 21% (Belgische btw).

Deze prijzen zijn enkel van toepassing op de datum van bevestiging van de bestelling en houden nooit rekening met leveringskosten. Deze worden u meegedeeld bij de bevestiging van uw bestelling. We behouden ons het recht voor om op elk moment de prijzen van de artikelen op onze site te wijzigen.