Thuislevering België

gratis VANAF €49

Kwekerij van vaste planten

Verkoop webshop & plantenbeurzen

Levering FR, DE, LU, NL

gratis vanaf €99

Respect voor privacy 

De door u verstrekte persoonsgegevens worden enkel gebruikt om vragen te beantwoorden, bestellingen te verwerken of toegang te verlenen tot specifieke informatie.  

De gevraagde gegevens zijn noodzakelijk om uw bestelling te kunnen verwerken. In toepassing van wet nr. 78-17 van 6 januari 1978 met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden, beschikt u over een recht op toegang en rectificatie en kunt u zich verzetten tegen de mededeling ervan aan derden door ons schriftelijk te schrijven. 

Over de gegevensverwerking

Mollie BV

Op basis van de volgende wettelijke rechtsgrond verzamelen we jouw persoonsgegevens voor deze tool/software, ter uitvoering van de overeenkomst (noodzakelijke gegevens om de bestelling te registreren en te verwerken van de betalingen)

Voor het afhandelen van de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform Mollie BV.

Mollie BV verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening of creditcardnummer. Mollie BV heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie BV behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader van geanonimiseerde gegevens met derden te delen.Mollie BV bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Copyright 

Onze site bevat een groot aantal foto's en informatie, het resultaat van tientallen jaren werk en experimenten. Elk gebruik of reproductie, zelfs gedeeltelijk, voor commerciële doeleinden is daarom verboden zonder onze toestemming. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u toestemming wil voor het gebruik van een foto. Onze fotobibliotheek is goed gevuld en beperkt zich niet tot de weergaven op deze site. 

Ons adres   

Alma Horta   

Rue De Oizy 77 

5555 Monceau-En-Ardenne 

BTW BE 0747 369 558